Израелският премиер Бенямин Нетаняху поздрави тазгодишната представителка на страната на песенния конкурс

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху поздрави тазгодишната представителка на страната на песенния конкурс
Коментари Харесай

Нетаняху към израелската участничка в Евровизия: Какъв успех, каква чест

Израелският премиер Бенямин Нетаняху поздрави тазгодишната представителка на страната на песенния конкурс " Евровизия ", съобщи ДПА, представени от Българска телеграфна агенция. 

20-годишната Еден Голан беше посрещната с известна неприязън в шведския град Малмьо, където през вчерашния ден се организира финалът на състезанието. Протестите против израелското присъединяване поради войната в Газа засенчиха нормалната радостна атмосфера на тазгодишното събитие.

По време на осъществяването на нейната ария " Ураган ", която отразява тъгата от убийствата на цивилни в Израел, осъществени на 7 октомври предходната година от палестинската екстремистка организация " Хамас ", Голан беше освиркана. В края на краищата израелската певица приключи на пето място.

Нетаняху е приказвал по телефона с Голан и ѝ е декларирал: „ Какъв триумф, каква чест, това е нещо ужасно – отлично! Те я освиркваха, а ние крещяхме „ Дузина! “ [12 е оптималният брой точки, които журито на състезанието от дадена страна може да отсъди – бел. ред.]

Премиерът съобщи, че е споделил на младата певица, че най-важното е, че тя съвсем е получила най-високия резултат от гласуването на телевизионните фенове. " Това е значимото, а не журито. Въпреки злобарите, Голан завладя Европа ", съобщи той.

" Чувствах се горда и за мен беше чест да съставлявам страната ни в подобен миг ", сподели самата певица след осъществяването си на състезанието. Тя посвети присъединяване си и песента си на заложниците, взети в плен от " Хамас ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР